woensdag 30 november 2011

DeliMail #118

Ik zou nu natuurlijk kunnen zeggen dat het een fijne maandagmiddag is, maar dat is het niet, want het is alweer dinsdag. Ik was gisteren nog lekker aan het nagenieten van een zeer mooie en geslaagde wijsjes uit het oosten:
dus snel naar de week die komen gaat en al wat korte info over de week die daarop volgt.

Woensdag 30 november DeliMovie 'True Romance' (Tony Scott, 1993)
Zoals de wijsjes een fijn receptuur kennen, voor deze film hetzelfde. Script van Quentin Tarantino, BamBam, geregisseerd door Tony Scott, BamBam en rollen van Christian Slater en Patricia Arquette. http://www.imdb.com/title/tt0108399/
Open 19:30 / Aanvang 20:30 / 4 euro

Donderdag 1 december Oost Vertelt
Slotproject van 12 trainees van het stadsdeel die samen met bewoners en kunstenaars portretten hebben gemaakt. Ik ben daar een van en heb een korte film gemaakt getiteld 'Uitkijk'. Te zien bij de opening. 
15:00-17:00 / CBK, Oranje Vrijstaatkade.

's Avonds nog Dutch Language Support Group20:00 / 10 euro

Vrijdag 2 december The New Adelphi Honorary Show
Mooie akoestische optredens van Isophone, Mary-Jane Settler en Dusty Stray (band).
Open 20:00 / Aanvang 21:00 / 5 euro

Volgende week start ik met een lichtelijk vaag maar leuke concept-expositie met films, lezingen, mini-acties en optredens. Dat betekent o.a. een lezing van Erik Kluitenberg op 8 december over mobieltjes en het recht op te 'disconnecten'. In het kader daarvan heb ik op 10 en 11 december de Telephone Slumber Party..samengevat..je brengt je telefoon langs op zaterdag en komt hem op zondag weer ophalen. Op zaterdag is er dan ook nog jazz en theater en op zondag ook muziek en een lekker ontbijtje met nog ander vermaak. Vrijdag 9 december is de opening van de expo.

--

Hi there. 

Had a great weekend, nice performances, great tour and loads of nice people.
This week, movie on wednesday, check above. Dutch Language support on thursday at 8pm. And friday acoustic music again. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten